Марки
 
Количка
0 продукта
 
Промоции
 

Съвети за вашата сушилня

ПОЛЕЗНО за сушилнята:

Избор на сушилна машина: Изборът на сушилня, ще се отрази най-вече на Вашите дрехи. Всички сушилни функционират като въртят и обдухват дрехите с горещ въздух. Преди да направите своя избор проверете какви функции предлагат моделите.

Капацитет на барабана: Капацитетът на една сушилня трябва да е два пъти по-голям от този на една пералня.

Енергийна ефективност: В зависимост от модела на различните сушилни, енергийната ефективност се променя. Най-икономични са моделите с по-голям обем и повече екстри. Това е така, защото големият обем позволява на дрехите да изсъхнат по-бързо. А вградените сензори за влага прекратяват програмата обикновено много по-рано от зададеното време. Това предотвратява прекомерното изсушаване и удължава живота на дрехите.

Ниво на шума: Измерва се в децибели: Има модели сушилни, които имат допълнителна изолация и подсилена конструкция за намаляване на шума.

Програми: Температурни настройки: Различните тъкани изискват различно време и различни температури на сушене. Освен това при използване на сушилня и подходяща програма дрехите изглеждат като нови и са с много по-малко гънки - почти изгладени. Може да зададете и опция - след края на всяка програма барабана да се завърта за кратко на интервали, докато дойде моментът за изваждане на дрехите.

Поддръжка: Не поставяйте Вашата сушилня във влажни и мокри помещения. Най-добре е тя да е разположена в близост до пералнята. Най-подходящ вариант е да сложите сушилнята върху пералнята, ако имате т.нар. мокро помещение. За сервиз, поддръжка и ремонт на сушилни изберете сервиза на RM-Brothers

Поддръжка:

Дневно: Почиствайте вградения филтър за влакна след всяка употреба. Не забравяйте да изсипвате контейнера за събиране на вода, ако сушилнята няма такава индикация.